Styreleder Haakon Tronrud i BNL. Foto: BNL

Styreleder Haakon Tronrud i BNL. Foto: BNL

Tronrud gjenvalgt som BNL-styreleder

På BNLs generalforsamling i juni, ble Haakon Tronrud enstemmig gjenvalgt som ny styreleder.

I tillegg ble Malin Bryntesson fra Icopal Tak og Vera Flatebør fra Moelven Industrier valgt inn i styret, skriver BNL i en pressemelding.

– Jeg takker BNLs medlemmer for tilliten ved å bli gjenvalgt. Jeg skal gjøre det jeg kan i denne rollen for å synliggjøre byggenæringen, tydeliggjøre den store verdiskapningen vi bidrar med og skape best mulig rammevilkår for videre utvikling. Vår næring står i en urolig tid med mye usikkerhet fremover. Da er et sterkt og omforent BNL et viktig verktøy for å utvikle Norges største fastlands- og distriktsnæring, sier Tronrud i meldingen.

- Jeg vil også benytte anledningen til å ønske Malin og Vera velkommen til BNLs styre og takker de avgåtte styremedlemmene Benth A. Eik og Bjarne Hønningstad for godt styrearbeid, legger han til.

– Medlemmene og BNLs administrasjon er svært glade for å få et styre bestående av meget kompetente og fremoverlente nye og gamle representanter som kan videreføre det gode styrearbeidet. Haakon Tronrud har lang erfaring fra BNL, og vi ser frem til et godt samarbeid mellom styret og administrasjonen for å styrke BNL ytterligere. Jeg er spesielt glad for at vi har fått en bedre kjønnsbalanse og fortsatt har en god miks av representanter for både store og små BNL-firmaer i styret, sier BNL-drektør Nina Solli i samme melding.