Torstein Martinsen er ny regionleder for byggautomasjon i Schneider Electric. Foto: Schneider Electric

Torstein Martinsen ny regionleder for byggautomasjon i Schneider Electric

Schneider Electric satser sterkere på byggautomasjon, og ansetter også en ny regionleder på feltet.

Det skriver bedriften i en pressemelding torsdag.

Torstein Martinsen er ansatt som ny regionleder for byggautomasjon i Schneider Electric. Martinsen er en av flere ansettelser for å videreutvikle Schneider Electrics løsninger for byggautomasjon og energieffektivisering, heter det i meldingen.

– Vi opplever for tiden økt etterspørsel fra kundene i regionen. For eksempel skal vi levere automasjonsløsninger til Statsbygg i det nye Nasjonalmuseet. Jeg er veldig fornøyd med å ha folk som Torstein på laget når vi skal sørge for at den økte etterspørselen møtes med leveranser av topp kvalitet, uttaler Dag Otterstad, divisjonsdirektør for EcoBuildings & Field Services i Schneider Electric.

Både Otterstad og Martinsen er nylig hentet fra Siemens, heter det i pressemeldingen. Den nye regionlederen for byggautomasjon sier han trives godt hos Schneider.

– Jeg er veldig fornøyd med drivkraften og energien i selskapet. Jeg merket raskt at det er en positiv og fremoverlent gjeng jeg har med å gjøre. Det har gitt meg en veldig god start i Schneider Electric og ikke minst høy motivasjon til å stå på fremover, sier Martinsen.

I løpet av de tre neste årene har Martinsen fått i oppgave å sørge for en dobling av antall ansatte, heter det i meldingen.

– Jeg har fått marsjordre, og skal sørge for at vi har to og en halv gang så høy aktivitet innen BMS innenfor de neste tre årene. Det handler ikke bare om å øke timeantallet eller å få inn flere folk. Det er viktigste å sørge for at vi har rett kompetanse, effektive og strømlinjede prosesser, i tillegg til automatiserte og standardiserte løsninger for fremtiden. Rett folk på rett plass i en bransje med store endringer er en utfordrende, men spennende oppgave, sier Martinsen.