Anders Gregersen. Foto: www.antonsoggiu.com

Anders Gregersen. Foto: www.antonsoggiu.com

www.antonsoggiu.com

Toppsjefen slutter i Neptune

Administrerende direktør Anders Gregersen gir seg som sjef i Neptune Properties.

Etter fem år som administrerende direktør for Neptune Properties har Anders Gregersen meddelt styret at han gir seg i selskapet. Bakgrunnen for beslutningen er et ønske om å søke nye muligheter, ifølge en pressemelding fra selskapet.

– Jeg kjente at tiden var inne for å gjøre noe nytt, og at timingen med et eiendomsmarked i endring er spennende. Neptune Properties er i en god fase, og jeg forlater et velfungerende selskap. Vi har en meget god portefølje med prosjekter, et svært kompetent team, og vi har et solid fundament gjennom vår hovedeier Gjelsten Holding, sier Anders Gregersen i meldingen.

Det er ikke avklart hva Gregersen skal gjøre når oppsigelsestiden på seks måneder utløper.

– Vi tar til etterretning at Anders har planer og tanker om egen fremtid og nå har valgt å fratre sin stilling. På vegne av styret ønsker jeg å takke ham for tiden i Neptune Properties. Som administrerende direktør har han vært sentral og viktig i og for organisasjonen. Han har satt tydelige spor, og vil bli savnet av mange. Vi ønsker ham lykke til med nye utfordringer, uttaler styreleder Odd-Einar Christophersen i Neptune Properties.

Styret vil umiddelbart gå i gang med arbeidet for å finne en erstatter. Gregersen har seks måneders oppsigelsestid, og kommer til å bli sittende i rollen som administrerende direktør inntil ny leder er på plass.