Talgø MøreTre vant beste Bygg Reis Deg-stand i 2019

Talgø MøreTre ble kåret til vinner av beste stand på Bygg Reis Deg 2019. ‒ Vi vant! jublet markedssjef Heid Snekvik da Bygg Reis Deg-juryen kom på standen fredag.

Stand-juryen representert med Trine Dyrstad i Byggevareindustriens forening (foran, fra venstre) og Aslaug Koksvik i Virke Byggevarehandel med Janne Rangnes og Heid Snekvik fra Talgø MøreTre.

Det luktet treverk og seier på Talgø MøreTre sin stand da Bygg Reis Degs beste stand for 2019 ble kåret fredag.

Juryen, bestående av Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg, Aslaug Koksvik i Virke Byggevarehandel og Trine Dyrstad i Byggevareindustriens forening, troppet oppmed diplom og blomster hos trevareleverandøren, og ble møtt med jubel og tilløp til gledestårer fra markedssjef Heid Snekvik.

‒ Vi vant! Jeg holder på å bli rørt, sa Snekvik da Bygg Reis Deg-sjef Nybø røpte hvorfor de besøkte Talgø-standen.

Innbydende og informativ

Juryen har gjennom hele messen vurdert de over 500 utstillerne på byggevaremessen på både utseende, innhold og evne til å vise frem produktene.

Jurymedlemmene Aslaug Koksvik og Trine Dyrstad skryter av prisvinnerens evne til å trekke folk inn, holde på dem og gi god informasjon om varene sine.

‒ De har brukt alle flater både utvendig og innvendig, og da vi var der, hadde vi jo ikke lyst til å dra derifra, utbryter Dyrstad.

Seiersstand

Talgø MøreTre var også nominert til Byggenæringens innovasjonspris denne fredagen med trelastprofilene Concise Collection. Innovasjonsprisen i år gikk til datateknologibedriften Spacemaker, men Heid Snekvik er absolutt fornøyd med å vinne årets stand.

‒ Vi har vært på Bygg Reis Deg i flere år, og har vært godt fornøyd med standene vi har hatt tidligere også, men denne var vi ekstra godt fornøyd med. Vi har satset på en kombinasjon av inspirasjon og informasjon, forteller hun.

Snekvik setter pris på signalet som prisen sender.

‒ Det betyr at vi gjør noe riktig, og det skal vi også fortsette med, slår hun fast.