Fra venstre konseptutvikler Janne Ragnes, marketingsjef Heid Snekvik (begge Talgø), designer Halvor Bakke og salgssjef Brynjar A. Moe, Talgø. Foto: Ragnar Hartvig

Talgø MøreTre inngår samarbeid med kjendisdesigner Halvor Bakke

Trelastbedriften formaliserer sitt samarbeid Halvor Bakke, kjent fra "Eventyrlig oppussing".

Ifølge en pressemelding blir Bakke de kommende årene ambassadør for nordmørsbedriften, som har vært leverandør av kledning og terrasseprodukter til TV3-programmet "Eventyrlig oppussing".

– For oss var det naturlig å ta det gode samarbeidet vi har hatt med Halvor et skritt videre. Det er spennende å få med en så dyktig designer på laget, sier salgs- og markedssjef Bjørn Hauglann i Talgø MøreTre.

Han forteller at selskapet i 2019 har levert rekordomsetning og opplevd stor vekst, men ser hele tiden etter nye måter å utvikle seg på.

– Inspirasjon og innovasjon har vært nøkkelbegreper i vår strategi gjennom mange år, og samarbeidet med Bakke er en ny faktor som passer godt inn i denne tankegangen, sier han.

Marketingsjef Heid Snekvik er stolt over å ha fått signert den travle designeren.

– Han er en av de aller fremste i Norge på sitt fagfelt og leverer kreative løsninger og flotte uterom som appellerer bredt til de mange hage- og oppussingsinteresserte blant oss, sier hun.

Bakke selv uttaler at han kjenner produktene godt, etter å ha brukt dem både i TV-programmene og privat på hytta.

–Jeg har stor sans for treverk, det er så levende, lunt og ekte. Dessuten er det viktig for meg at det er et miljøvennlig kvalitetsprodukt som er produsert i Norge, sier han.

Samarbeidet med Bakke presenteres i disse dager på messer for de ulike byggevarekjedene som forhandler Møre Royal og Talgø forventer en god mottakelse av nyheten.

– Å inngå et slikt samarbeid i en ellers ganske konservativ og fagorientert bransje er nok noe utradisjonelt, men like fullt en riktig vei for oss. Dette er et viktig grep rettet mot forbrukermarkedet, og vi skal samtidig intensivere vår satsning også på proffsegmentet innen byggevare, sier Bjørn Hauglann.