Bildet er tatt utenfor byggeplassen, i tilfelle noen reagerer på manglende verneutstyr. På bildet ses fra venstre Lars Ove Brosveet (Skanska), Knut Krogstad (Omsorgsbygg), Stian Taraldsen (Skanska), Helga Loholt (Omsorgsbygg/OEC), Geza Børøcz (Skanska), Per Korneliussen og Eldar Brynjulfsen fra Omsorgsbygg.

Taket er tett på Mellombølgen barnehage

Mellombølgen barnehage i bydel Nordstrand skal stå ferdig i august. Byggherre Omsorgsbygg kan ta påskeferie i visshet om at både budsjett og fremdrift er i rute. Onsdag var det kranselag for å feire at taket var tett.

Byggeprosjektet på Nordstrand går på skinner. Utfordringene er absolutt til stede, kanskje først og fremst ved at byggeplassen er en svært nær nabo til en annen barnehage, nemlig Blåfjell barnehage. Men samarbeidet med naboen går bra, barna får følge et byggeprosjekt på nært hold, og de hadde også et eget kranselag for å feire det tette taket på Mellombølgen barnehage.

Byggeleder Helga Loholt kan berette stort fokus på SHA/HMS på byggeplassen.
- Vi holder budsjettet og fremdriften, så her er det bare å ta påskeferie med god samvittighet, sier Loholt og skjærer kake til arbeidskarene.

Omsorgsbyggs prosjektansvarlig, Knut Krogstad, fremhever godt samarbeid mellom bydel, brukere, bestiller, entreprenør og byggherre gjennom hele prosessen som en suksessfaktor.
- Gjennom god og åpen dialog har både entreprenør og byggherre dratt prosjektet fremover i henhold til planen, sier Krogstad.

Det er Skanska som er totalentreprenør i prosjektet.