Daglig leder Terje Lyngaas i Solid Eiendom. Foto: Solid Gruppen
Daglig leder Terje Lyngaas i Solid Eiendom. Foto: Solid Gruppen

Solid Prosjekt blir Solid Eiendom

Solid Prosjekt bytter navn til Solid Eiendom etter at boligutviklings- og næringsutviklingsselskapene Solid Prosjekt og Solid Eiendom slo seg sammen tidligere i år.

Det skriver Solid Gruppen i en pressemelding fredag.

Tidligere konsernsjef i Solid Gruppen Terje Lyngaas ble hentet inn som daglig leder for eiendomsutvikleren, som nå har fått navnet Solid Eiendom AS, i februar.

Navnet Solid Eiendom er valgt for å tydeliggjøre at det er eiendomsutvikling selskapet skal drive med, heter det i pressemeldingen.

Eiendomsutvikleren tilbyr både tomter, rekkehus og leiligheter. Lyngås forteller at det er en bevisst strategi å ikke være for eksponert i kun èn kategori eller på ett bestemt område.

– Vi har kommet oss godt gjennom den seneste perioden med stigende energipriser, boliglånsrenter og generelt svekket kjøpekraft, og våre eksisterende boligprosjekter på Rolvsøy og Moss er straks sluttsolgte. Det gjør oss godt rigget for å planlegge lansering av nye boliger på Strømnesåsen i Råde, Folkestad i Våler, Dammensvika i Rælingen og Glombo, samt Solids nye hovedkontor D55, sier han.