O-Tower i den kinesiske byen Hangzhou er designet med en vridende ring som skaper illusjonen av en evighetsform som et Möbius-bånd. Illustrasjon: BIGO-Tower i den kinesiske byen Hangzhou er designet med en vridende ring som skaper illusjonen av en evighetsform som et Möbius-bånd. Illustrasjon: BIGO-Tower i den kinesiske byen Hangzhou er designet med en vridende ring som skaper illusjonen av en evighetsform som et Möbius-bånd. Illustrasjon: BIGO-Tower i den kinesiske byen Hangzhou er designet med en vridende ring som skaper illusjonen av en evighetsform som et Möbius-bånd. Illustrasjon: BIGO-Tower i den kinesiske byen Hangzhou er designet med en vridende ring som skaper illusjonen av en evighetsform som et Möbius-bånd. Illustrasjon: BIGO-Tower i den kinesiske byen Hangzhou er designet med en vridende ring som skaper illusjonen av en evighetsform som et Möbius-bånd. Illustrasjon: BIGO-Tower i den kinesiske byen Hangzhou er designet med en vridende ring som skaper illusjonen av en evighetsform som et Möbius-bånd. Illustrasjon: BIGO-Tower i den kinesiske byen Hangzhou er designet med en vridende ring som skaper illusjonen av en evighetsform som et Möbius-bånd. Illustrasjon: BIGO-Tower i den kinesiske byen Hangzhou er designet med en vridende ring som skaper illusjonen av en evighetsform som et Möbius-bånd. Illustrasjon: BIGO-Tower i den kinesiske byen Hangzhou er designet med en vridende ring som skaper illusjonen av en evighetsform som et Möbius-bånd. Illustrasjon: BIGO-Tower i den kinesiske byen Hangzhou er designet med en vridende ring som skaper illusjonen av en evighetsform som et Möbius-bånd. Illustrasjon: BIGO-Tower i den kinesiske byen Hangzhou er designet med en vridende ring som skaper illusjonen av en evighetsform som et Möbius-bånd. Illustrasjon: BIG

Slik skal det se ut når danske BIG designer «evighets-loop» i Kina

Bjarke Ingels Group (BIG) står bak utformingen av O-Tower i Hangzhou i Kina.

Det danske arkitektkontoret Bjarke Ingels Group (BIG) har designet et bygg som ifølge arkitekten selv skal koble bakken og himmelen sammen i en kontinuerlig sløyfe.

Bygget, som har fått navnet O-Tower, er designet for den kinesiske smarttelefonprodusenten OPPO, og det skal bygges i byen Hangzhou i Kina, skriver arkitekturmagasinet Dezeen.