Avdelingsleder Stig Slaatten. Foto: Thomas Gangstøe

Sikkerhetsledelse åpner avdelingskontor i Bergen

Etter flere år med økt etterspørsel på Vestlandet åpner Sikkerhetsledelse AS nytt avdelingskontori Bergen. 

Det nye avdelingskontoret som ligger i Åsane vil primært utføre risikostyring, rådgivning, kurs og øvelser innen konflikthåndtering, sikkerhet, beredskap og krisehåndtering.

- Vi har lenge sett et voksende behov for en egen avdeling på Vestlandet, og vi gleder oss nå over å kunne være i nærheten av kundene og samarbeidspartnerne vi har her, forteller daglig leder Anders Bøe i selskapet.

Politifaglig bakgrunn
Avdelingsleder Stig Slaatten er spesialrådgiver i konflikthåndtering, sikkerhet og beredskap. Slaatten har bakgrunn fra Politiet med spesialkompetanse som gissel- og kriseforhandler gjennom 25 år. Han har tjenestegjort i Vest politidistrikt fra 1986 til 2018 hvor han blant annet har jobbet som operativ polititjenestemann, etterforsker, forebygger og som seksjonsleder for den operative styrken.

Samarbeid med psykologer
Det nye avdelingskontoret er samlokalisert med selskapet Sense PKT AS, som består av psykologer som Sikkerhetsledelse har hatt et nært samarbeid med over lengre tid.

- Å jobbe i samme lokaler som våre nære samarbeidspartnere er veldig viktig for oss. Det å samle kompetansen under samme tak er helt klart noe som gjør oss enda bedre rustet til å bistå kundene våre her på Vestlandet, forteller Slaatten.

Kurslokaler
Sikkerhetsledelse har siden etableringen i 2005 holdt åpne og bedriftsinterne kurs og øvelser i Oslo og store deler av Østlandsområdet.

- Det nye avdelingskontoret i Bergen har egne kurslokaler, så vi ser nå frem til å holde kurs og øvelser for nye og eksisterende kunder lokalt her i Bergen også, sier Slaatten. 

Sikkerhetsledelse leverer produkter og tjenester innen risikostyring, rådgivning, kurs og øvelser. Selskapet har hovedkontor på Kolbotn utenfor Oslo, og leverer tjenester til privatpersoner og virksomheter innen offentlig og privat sektor.