Dag Klem i Bulk Industrial Real Estate ønkser Sigurd Stave (t.h) velkommen til nytt bygg på Bulks lager - og logistikkområde på Lindeberg mellom Oslo og Gardermoen. Foto: Bulk Industrial Real EstateBulk Park Lindeberg er et av Bulk Industrial Real Estate sine lager- og logistikkområder i Norge. Parken ligger langs E6 mellom Oslo og Gardermoen. Foto: Bulk Industrial Real EstateAdministrerende direktør Geir Mellum (t.h) og Sigurd Stave i Sigurd Stave Maskin. Foto: Bulk Industrial Real Estate

Sigurd Stave Maskin flytter til Bulk Park Lindeberg

Etter lang driftstid på Bryn i Oslo har Sigurd Stave Maskin AS vokst ut av lokalene sine, og investerer nå i et nytt bygg på Bulk Park Lindeberg.

Bulk Industrial Real Estate AS utvikler området, og står for oppføring av prosjektet. Det nye bygget er på cirka 3.500 kvadratmeter og skal stå klart i november 2021. Bygget inneholder blant annet verksted, delelager, showroom, administrasjon/kontor. Tomten er på cirka tolv mål.

- Dette gleder vi oss voldsomt til. Vi har gjort grundige vurderinger i markedet, men fant tidlig ut at Bulk Industrial Real Estate AS, som satt på eiendommen, hadde lokaliseringen, erfaringen og kompetansen vi ønsket for et videre samarbeid om nytt bygg, sier administrerende direktør Geir Mellum i Sigurd Stave Maskin AS i en pressemelding.

Dag Klem i Bulk Industrial Real Estate mener Sigurd Stave Maskin har gjort et klokt valg.

- Oslo må frigjøre plass til andre formål som boliger og kontorer og er avhengige av at flere bedrifter flytter ut fra sentrum. Vi er sikre på at Sigurd Stave Maskin vil oppnå bedre logistikk internt og til kundene gjennom denne beslutningen, sier Klem i meldingen.

Firmaet Sigurd Stave ble etablert i 1905 og er et engrosfirma innen maskinbransjen. Sigurd Stave Maskin selger maskiner og deler direkte til sluttbruker. Foruten kjøp og salg av maskiner har selskapet en ettermarkedsavdeling samt verksted som leverer deler og service til alle maskiner solgt fra virksomheten.