Administrerende direktør Marianne W. Røiseland og styreleder Torkild Korsnes i Rørentreprenørene Norge (øverst f.v.), statssekretær Vegard Einan og sjeføkonom Øystein Dørum i NHO.

Se Rørentreprenørenes generalforsamling live på bygg.no

Rørentreprenørene Norge holder generalforsamlingen for åpne dører, gjennom kameralinser på digitale kanaler. Onsdag klokken 12 starter sendingen som streames her på bygg.no.

Se sendingen her

- Når vi ikke kan møtes som vanlig, må vi prøve noe nytt. Allerede ser vi at medlemmene er med oss. Vi har tidenes oppslutning på den formelle delen av generalforsamlingen, sier administrerende direktør Marianne Wætnes Røiseland i Rørentreprenørene Norge.

Hun peker på at årets generalforsamling skal handle om bekjempelse av arbeidslivskriminalitet, gjenreisningen av landet etter korona og årets lærebedrift skal kåres.

Rørentreprenørenes medlemmer har gjennom en spørreundersøkelse godkjent både årsberetning og regnskap og gjennomført valg. Oppslutningen skal være historisk med 196 av 597 medlemsbedrifter som deltakere.

- Medlemmene har levert, nå må vi levere tilbake i form av en sending med oppdateringer og interessante tema, sier Røiseland videre.

Statssekretær i Vegard Einan i arbeids- og sosialdepartementet leder departementets arbeid for et skikkelig, ryddig og seriøst arbeidsliv. Han vil delta på samlingen. Sjeføkonom Øystein Dørum i NHO deltar også. Han er nylig plukket ut til å gi regjeringen råd om hvordan økonomien kan komme på fote etter korona, frem mot 2025.

Rørentreprenørene avslutter generalforsamlingen med å kåre årets lærebedrift.

Sendingen starter klokken 12 og varer til cirka klokken 13.30.

Se sendingen her