Daglig leder Terje Eriksen (t.v.) og styreleder Thomas Sandland ansetter 110 nye medarbeidere i høst. Foto: Saneringsgruppen
Daglig leder Terje Eriksen (t.v.) og styreleder Thomas Sandland ansetter 110 nye medarbeidere i høst. Foto: Saneringsgruppen

Saneringsgruppen ansetter 110 medarbeidere

Saneringsgruppen har doblet antallet medarbeidere det siste året for å ta unna oppdrag.

– Først og fremst er det veldig kjekt at det er så høy aktivitet. Vi mottar jevnlig forespørsler om oppdrag fra ulike deler av landet og uansett hva vi sammenligner med har aktiviteten aldri vært høyere, sier daglig leder Terje Eriksen i en melding fra seløskapet.

Denne høsten sysselsetter Saneringsgruppen cirka 110 medarbeidere, og Eriksen spår at antallet medarbeidere vil øke enda mer.

– Det er mye utrygghet i samfunnet, og vi er derfor glad for alle jobbene vi sikrer oss. Oppdrag sikrer god drift og medarbeidere som har jobb. Det alltid viktig å ha jobb, men spesielt viktig i krisetider, sier Eriksen.

Styreleder Thomas Sandland ser også en helt klar dreining i oppdragene ved at det er fokus på miljøsanering. Dette innebærer at eiendomsbesitterne fokuserer på gjenbruk av bygningsmassen, og i stadig større grad også materialer.

– Sanering er noe helt annet i dag enn for bare noen år siden. Det grønne skiftet er i høyste grad en del av hverdagen vår og dette vil bare forsterke seg. Det virker som om det er et ekte engasjement for miljøet blant bestillerne, sier Eriksen.