Samler tre byggmesser i Paris

Byggebransjens tre internasjonale messe-flaggskip, Batimat (byggevarer), Interclima+elec (energieffektive byggemetoder) og Ideobain (baderom), blir for første gang samlet under et tak, når Paris Building Show går av stabelen i Paris høst.

Messen arrangeres på messesenteret Paris Nord Villepinte utstillingssenter fra 2. til 6. november, og blir verdens største samlete presentasjon av løsninger, praktiske demonstrasjoner og opplæring innen alle sektorer av bygge- og arkitektnæringen.

Mer enn 2.600 franske og internasjonale utstillere deltar, og det er ventet rundt på 350.000 besøkende. Paris Building Show 2015 er resultatet av at de tre fagmessene ble slått sammen i 2013. Samlet opprettholder de sin status som ledende i bransjen, og målet er å skape synergi-effekter på alle nivåer og sette faglige innovasjoner i høysetet.

Samtidig blir årets messe en viktig faglig plattform for å inngå nye forretningskontakter gjennom direkte møter mellom utstillere og besøkende, kunder og leverandører av nye prosjekter og produkter.

Paris Building Show 2015 omfatter hele verdikjeden i bygge-og entreprenørnæringen.

BATIMAT: konstruksjon, snekkerarbeid og vindusproduksjon, installasjoner for interiører og eksteriører, arbeidsutstyr og verktøy, transportutstyr, ny relevant IT-teknologi og business tjenester INTERCLIMA+ELEC: oppvarming og varmtvannsuttstyr, aircondition, kjøle og ventilasjon, elektriske installasjonssystemer, pumper, vannkraner og blandebatterier, installasjonsløsninger, «smart homes» og byggeteknikker. IDEOBAIN: sanitærutstyr, boblebad, dusjanretninger, innredning og utstyr for bad, rørleggerutstyr og installasjoner.