PV Solar inngår samarbeid med Elektroimportøren

Solenergiselskapet PV Solar inngår samarbeid med Elektroimportøren.

PV Solar går sammen med Elektroimportøren om felles satsning inn mot solenergimarkedet. – Samarbeidet vil styrke vår konkurransekraft og leveringspresisjon ytterligere, samtidig som over 200 av Elektroimportørens samarbeidspartnere får tilgang på utstyr som er svært etterspurt. Selskapenes felles mål med avtalen er vekst og betydelige markedsandeler, heter det i en pressemelding.

– For å kunne levere en bedre kundereise og samtidig være mer konkurransedyktige, har vi i lengre tid sett behovet for å ha eget lager og distribusjonssenter. Slik leveringssituasjonen er nå, går det for mye tid på å skaffe varer fra den distributøren som kan levere varer på kortest mulig tid. Denne tiden skulle vært brukt på våre kunder og ytterligere vekst i markedet, sier daglig leder i PV Solar Bengt Morten Olufsen i meldingen.

– Flere av Elektroimportørens etablerte partnere har allerede i lengre tid etterlyst materiell og utstyr for solcelleanlegg, og det blir derfor ekstra gledelig å endelig kunne tilby dette materiellet. PV Solar kommer med kompetanse og solide leverandører innen solenergimarkedet og Elektroimportørens lager på Vestby fylles opp allerede fra januar. Målsetningen er å levere de første anleggene før vi går inn i februar neste år, sier kategori & innkjøpsdirektør i Elektroimportøren André Hesselroth.

Sol-satsningen i Elektroimportøren vil tilby produkter og løsninger både til privat og næringsmarkedet.