Fra Park- og anleggsmessen 2021.
Fra Park- og anleggsmessen 2021.

Park- og anleggsmessen vokser

Årets Park og anleggsmesse på Lillestrøm blir større enn noen gang.

Messen er en fagmesse for alle som jobber i park- og anleggsbransjen og går av stabelen på Nova Spektrum (tidligere Norges Varemesse) på Lillestrøm 24-25. november.

– Vi har sett at interessen for Park- og anleggsmessen øker hvert år. Derfor utvider vi nå arealet til å dekke totalt to haller på til sammen 18.000 kvadratmeter. Dette gjør at vi får plass til enda flere spennende utstillere og et bedre faglig program og utvidet serveringstilbud til alle som tar turen innom, sier prosjektleder Marit Sagen i en pressemelding.

Prosjektleder Marit Sagen i Park- og anleggsmessen ser frem til å ønske publikum velkommen til messe i november. Arkivfoto: Svanhild Blakstad
Prosjektleder Marit Sagen i Park- og anleggsmessen ser frem til å ønske publikum velkommen til messe i november. Arkivfoto: Svanhild Blakstad

Hun peker også på at det det faglige programmet styrkes. Dette arbeidet ledes av Bjørn Aakerholt, som er fagansvarlig hos messens samarbeidspartner NAML – Norske Anleggsgartnere – Miljø og landskapsentreprenører.

– Vi vet at de som besøker messen er profesjonelle mennesker som brenner for faget sitt. Selvsagt kan man få se alt det nyeste av produkter, maskiner og lignende på messen, men vi ønsker også å gi dem inspirasjon og faglig påfyll. I år er derfor det faglige programmet enda sterkere, sier Sagen.

Programmet kommer blant annet til å bestå av foredrag om hvordan bedrifter og kommunale foretak kan samle og disponere eget overvann, samt debatt om bærekraftig bruk av jord. Hva skjer når gummipellets skal fjernes på kunstgressdekkene, og hva er alternativene?

Ifølge meldingen vil også den årlige bransjemiddagen for utstillere og kunder bli arrangert på Lillestrøm Lobby på Nova Spektrum. Sagen opplyser at det er mange utstillere som har booket plass på årets messe, men at det fortsatt er plass til flere som ønsker å vise frem produkter, nyheter eller dele faglig innhold.