Ill. Oslo Logistikkpark Gardermoen
Ill. Oslo Logistikkpark Gardermoen

OneMed Services flytter til Oslo Logistikkpark Gardermoen

OneMed Services AS og Oslo Logistikkpark Gardermoen har landet på et prosjekt som gir OneMed Services nye lokaler på Gardermoen.

– De blir med dette den andre leietakeren inn på det nye lager- og logistikkområdet til Oslo Logistikkpark Gardermoen, skriver partene i en pressemelding.

Bygget blir på i overkant av 19.000 kvadratmeter, tilpasset virksomhetens behov. OneMed Services samlokaliserer her flere lagerlokasjoner som de har i Stor-Oslo i dag.

– Bygget skal tilpasses deres krav og miljøprofil og det er lagt opp til Breeam Very Good-sertifisering med blant annet solceller på taket. Det er Veidekke Logistikkbygg som skal stå for oppføringen av bygget som skal stå ferdig vår/sommer 2024.

– Det nye logistikkbygget skal dekke fremtidige behov for eksisterende og nye kunder. Bygget vil være et supplement til dagens virksomhet på Berger Industriområde i Lillestrøm kommune, sier daglig Leder i OneMed Services, Knut Pettersson, i meldingen.

– Dette er et spennende område for logistikk og beredskap med store regulerte tomter til lager. Området har videre en strategisk beliggenhet i forhold til kjøre- og hviletider for logistikk til store deler av landet. Vi i Fabritius synes det er spesielt hyggelig å igjen kunne være med på å levere et anlegg til OneMed Services som vi har meget god erfaring med fra tidligere, og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid, sier daglig leder Fabritius, Asgeir Solheim, i meldingen.