Illustrasjonsfoto

Olafsen Prosjektadministrasjon og Verkis slår seg sammen

Sande-firmaet Olafsen Prosjektadministrasjon AS og det Islands-eide firmaet Verkis NUF Norge har slått seg sammen og blir fra 1.10.2016 firmaet OP-Verkis AS. 

Begge firmaene driver i dag konsulentvirksomhet innen bygg og anlegg, noe de vil fortsette med etter sammenslåingen.

- Prosessen har pågått over tid, begge parter er enige om at en sammenslåing av selskapene vil styrke den samlede kompetansen i det nye firmaet. Selskapene har mange likheter og har stor tro på at de kvaliteter og kompetanser som nå settes sammen vil gi et meget godt grunnlag for å få et bredt marked i Norge, med større ressurser og bredere kompetanse, sier daglig leder i det nye selskapet OP-Verkis, Kenneth Albin Olafsen i en pressemelding.

Avtalen ble signert 15. september av daglig leder Sveinn Olafsson i Verkis hf og Kenneth Olafsen i Olafsen Prosjektadministrasjon AS. Det nye selskapet vil være operativt fra 01.10.16. Hovedkontoret vil ligge på Karenslyst Allè 4 i Oslo, men kontoret i Sande opprettholdes i tillegg til at det innen 2016 vil bli opprettet et avdelingskontor i Bergen.

Det nye selskapet vil bestå av 13 ingeniører med kompetanse i prosjekt- og byggeledelse, uavhengig kontroll, SHA-koordinering og BH rådgiving. Det vil også kunne tilby rådgiverfagene (RIE, RIV, RIB og RIBr), samt rådgiving innen industri- og energibransjen.

OP-Verkis AS blir et datterselskap til Verkis hf, som i dag har 330 ansatte innen rådgivings- og prosjekteringstjenester i alle fag.

Selskapene vil ha et tett samarbeid, heter det i meldingen.