ColorCore Compact fra Formica Group. Foto: Formica GroupColorCore Compact fra Formica Group. Foto: Formica GroupColorCore Compact fra Formica Group. Foto: Formica GroupColorCore Compact fra Formica Group. Foto: Formica GroupColorCore Compact fra Formica Group. Foto: Formica Group<p>ColorCore Compact fra Formica Group. Foto: Formica Group</p>

Nytt selvbærende overflateprodukt fra Formica

Formica Group Europe lanserer ColorCore Compact, et selvbærende overflatemateriale som skal fungere som et alternativ til naturstein.

Det skriver Formica Group i en pressemelding onsdag.

ColorCore Compact er det nyeste sortimentet til overflateprodusenten Formica Group. Dette er et selvbærende materiale som, ifølge produsenten, skal gi et virkelighetsnært alternativ til naturstein.

Det finnes foreløpig tre fargepaletter til det nye produktet, hvit, grå og sort.

ColorCore Compact er tilgjengelig i et utvalg av 20 overflatestiler og dekorer som stein, solide farger, tre og mønstre. Produktet er vanntett, og innehar ikke-porøse egenskaper. Det er et hverdagsprodukt som lett skal kunne holdes rent og som har iboende egenskaper som skal gjøre det vanskelig for bakterier å formere seg. Materialet er støt- og slitasjebestandig, heter det i pressemeldingen.