Nye Husqvarna Automower 440 takler store gressflater og avanserte hager med trange passasjer, ujevne områder og flere hindringer.

Ny robotgressklipper for store plener

Nå lanseres nyheten Husqvarna Automower 440, som takler en gressplen på opptil 4000 kvadratmeter.

Husqvarna har vært verdensledende innen robotgressklipping de siste 20 årene, og ligger

i forkant når det gjelder den teknologiske utviklingen. Nå presenteres ytterligere en modell, Husqvarna Automower 440, ifølge en pressemelding.

Den nye robotgressklipperen klipper gressplener på opptil 4000 kvadratmeter.

Den nye klipperen har et utmerket terrengytelse og takler skråninger på opptil 45 %. Den har også kapasitet til å håndtere mer avanserte hager med trange passasjer, ujevne områder og flere hindringer.

Klipperen er stillegående. Med den innebygde, børsteløse motoren lander lydnivået på 56 dB-A, som gjør at den kan jobbe døgnet rundt uten å forstyrre omgivelsene.

Andre smarte funksjoner er integrert værtimer som sørger for at maskinen selv tilpasser klippingen etter gressets vekstmønster. Når det er varmt og fuktig klipper den oftere enn ved tørre og kjølige perioder. Dessuten kan Husqvarna Automower 440 kobles til internett med programvaren Automower Connect, og lar seg dermed fjernstyres og overvåkes via en app på mobilen, uansett hvor eieren befinner seg.