Både Heming Kornstad  og Anne-Cathrine Andresen er på plass i sine nye jobber i Pon Equipment. Foto: Pon Equipment.

Ny produktsjef og HR-direktør i Pon Equipment

Heming Kornstad er ansatt som ny produktsjef for Cat-hjullastere, og Anne-Cathrine Andresen er ny HR-direktør i Pon Equipment.

Pon Equipment opplyser i en pressemelding at Heming Kornstad startet i jobben som produktsjef hjullastere i Pon Equipment 12. april. Han kommer fra Norwegian Agro, hvor Kornstad har jobbet som salgs- og produktsjef for CLAAS traktor, hjullaster og teleskoplaster.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver og ser fram til å bli en del av teamet i Pon Equipment. Med dedikerte kolleger og en sterkt merkevare i ryggen er jeg topp motivert til å bidra slik at vi sammen gjør hverandre gode, og nå de målene vi setter oss, kommenterer Kornstad.

Pon Equipment og Pon Power har også ansatt ny HR-direktør. Anne-Cathrine Andresen har overtatt etter Ivar Christoffersen, som har jobbet i Pon Equipment i en årrekke og som gikk av med pensjon ved nyåret, melder Cat-leverandøren.

Andresen har 14 års erfaring med HR-arbeid i Gresvig-konsernet, blant annet seks år som leder for HR Service. De to siste årene har hun jobbet som HR-sjef i Østkran AS, opplyser Pon Equipment.

– Selskapet har en sterk merkevare, svært dyktige medarbeidere og en positiv og god kultur. Jeg tar fatt på oppgavene med stor glede, og ser frem til å kunne bidra til å nå Pons målsetninger gjennom de sterke teamene og kompetente medarbeiderne i selskapet, sier Pons nye HR-direktør.