Arne Lundvang blir ny distriktssjef i Skanska Møre og Romsdal. Foto: Skanska
Arne Lundvang blir ny distriktssjef i Skanska Møre og Romsdal. Foto: Skanska

Ny distriktssjef i Skanska Møre og Romsdal

Arne Lundvang, som har hatt en rekke roller i Skanska siden 2007, tar 1. oktober over som distriktssjef i Skanska Møre og Romsdal.

Det er Skanska som melder dette i en pressemelding. Lundvang er 39 år gammel og er opprinnelig fra Ålesund. Han kommer fra en jobb som tilbudsleder og prosjektutvikler for store og komplekse prosjekter nasjonalt, og har blant annet hatt sentrale roller i prosjektene høyblokken i regjeringskvartalet, Nybygg psykisk helse Kristiansand og Spektrum-prosjektet i Oslo.

– Jeg er takknemlig for tilliten,og gleder meg til å ta fatt på arbeidet med å utvikle distriktet videre sammen med gode kollegaer på kontorene våre i Ålesund og Molde, sier Arne Lundvang i meldingen.

Han sier videre at selv om markedet er krevende for øyeblikket så er han overbevist om at det ligger et uforløst potensial for Skanska i Møre og Romsdal, særlig innenfor utvikling og bygging av klima- og energieffektive bygg.

Regiondirektør Trond Krogstadmo i Skanska region Midt/ Nord sier i meldingen at han er glad for å få Arne Lundvang inn i ledergruppen i regionen.

– Med Arne får vi en leder som har solid erfaring og kompetanse både innen tidligfase-arbeid og produksjon på byggeplass. Han er dyktig i kundedialogen og vet hva som skal til for å både finne, vinne og gjennomføre gode prosjekter med fornøyde kunder. Med hans pågangsmot, erfaring og ikke minst kompetanse har vi alle forutsetninger for å etablere en robust prosjektportefølje i Møre og Romsdal, sier han.