Ken Ove Nyhus er ny daglig leder i Opplandske Betong.

Ny daglig leder i Opplandske Betong

Opplandske Betong har ansatt Ken Ove Nyhus som ny daglig leder. Han tiltrer stillingen i løpet av august 2021 og etterfølger Stian Molstadkroken som fortsetter som styreleder.

Stian Molstadkroken fortsetter som styreleder for Opplandske Betong.

– Vi har søkt etter en fremtidsrettet daglig leder til å lede selskapet i en spennende vekstfase, samt bidra til utviklingen av selskapets resultater, strategi og målsetninger. Dette har vi nå funnet, og vi er svært glade for at Ken Ove har takket ja til stillingen, sier Stian Molstadkroken i en pressemelding.

Nyhus har innehatt lederstillinger i over 25 år og har erfaring spesielt innenfor industri og prosjektstyring. De siste 2,5 årene har han vært daglig leder i Land Sag & Høvleri AS, opplyser Opplandske Betong.

– Hans faglige kvalifikasjoner, kombinert med et sterkt pågangsmot, og vinnende lederstil, vil bidra til å utfylle og forsterke dagens organisasjon samtidig som dagens team vil utfylle Ken Ove på en god måte. Ken Ove sine personlige egenskaper passer godt inn med selskapets grunnleggende verdier og kultur, og styret mener han vil samarbeide svært godt med kundene, leverandørene, og øvrige samarbeidspartnere, sier Molstadkroken.

– Jeg har kjent til Opplandske Betong i mange år og opplever det som et spennende selskap med en solid base i Innlandet. Den plattformen Skattum Vekst AS, som profesjonell eier, har skapt de siste årene gjør at vi er godt rustet for å vokse ytterligere. Det å få tilliten til å lede og utvikle selskapet videre gjør meg stolt og ydmyk. Jeg ser virkelig frem til å bli en del av laget å ta fatt på oppgaven, sier Nyhus.

Opplandske Betong prosjekterer, produserer og monterer komplette prefabrikkerte bæresystemer i betong, stål og tre. Selskapets har fabrikk på Dokka i Innlandet og hovedkontor på Gjøvik. Forventet omsetning for 2021 er 170 millioner kroner, opplyser selskapet i meldingen.