Fra venstre; Tony Guneriussen (produktansvarlig/salg Østlandet), Sigurd Trones (salg Rogaland og Vestlandet) og Morten Berg (salg Trondheim og Nord Norge). Foto: Audun Haugen

Normann Olsen Maskin har blitt eneimportør av Scanmaskin

Normann Olsen Maskin AS ble 1. januar 2020 eksklusiv forhandler av Scanmaskin med tilhørende maskiner og diamantverktøy.

Importøren blir nå totalleverandør på det norske markedet for hele Scanmaskins sortiment, som består av slipemaskiner, diamantverktøy, industristøvsugere, betongfresere, blastere/slyngrensere, betonghelikoptre for fuge-frie gulv og beleggstrippere.

- For oss har det vært viktig å ha kort linje til produsenten, beste ekspertise og ikke minst, robuste maskiner. Vi har utøkt ekspertisen og landsdekningen, sier produktsjef for Scanmaskin, Tony Guneriussen i en pressemelding

29.- 30. januar kommer de til å ha en komplett presentasjon av World Series-serien til Scanmaskin og øvrige leveringsprogram på hovedkontoret sitt på Vøyenenga i Bærum.

Ifølge Normann Olsen Maskin selv så har de i dag en markedsandel på cirka 60 prosent i Norge innen slipemaskiner.

- Vi ser frem imot å øke salget og produktsortimentet ytterligere gjennom dette strategiske samarbeidet. Nye produkter innen segmentet vil bli presentert snart, avslutter Guneriussen.