Martin Isaeus (t.v.), administrerende direktør i AquaBiota og Tomas Hjorth, NIRAS' markedssjef for miljø i Sverige. Foto: NIRAS

Martin Isaeus (t.v.), administrerende direktør i AquaBiota og Tomas Hjorth, NIRAS' markedssjef for miljø i Sverige. Foto: NIRAS

NIRAS kjøper AquaBiota

NIRAS kjøper den svenske miljørådgiveren AquaBiota.

– Med kjøpet av AquaBiota styrker NIRAS sin posisjon i Sverige med ytterligere 25 miljøkonsulenter som primært er spesialisert innen marinbiologi og limnologi (innsjøer og bekker). AquaBiota har en sterk profil når det gjelder private investorer, noe som komplementerer vår portefølje av store rammeavtaler med offentlige kunder. At mange av AquaBiotas kunder er viktige aktører i arbeidet med å utvikle bærekraftig energi er helt i tråd med NIRAS sine satsingsområder og fremtidige strategi, sier Tomas Hjorth, NIRAS' markedssjef for miljø i Sverige, i en pressemelding.

Med AquaBiota teller NIRAS sin organisasjon nå rundt 75 miljøkonsulenter i Sverige. De er en del av et skandinavisk nettverk i NIRAS-gruppen på ca. 300 miljøkonsulenter.

– NIRAS og AquaBiota deler visjonen om å utvikle vår kompetanse og tjenester, å være i forkant av miljørådgivning og dermed alltid kunne være en sterk støtte for våre kunder, samtidig som vi kan tilby våre ansatte de beste utviklingsmulighetene, sier Martin Isaeus, administrerende direktør i AquaBiota, i meldingen.