Torben Nielsen er ny direktør i Jackon Skandinavia. Foto: Jackon
Torben Nielsen er ny direktør i Jackon Skandinavia. Foto: Jackon

Nielsen blir skandinavisk sjef i Jackon

Torben Nielsen har blitt ny administrerende direktør i Jackon Skandinavia.

Nielsen har nesten 20 års fartstid i EPS-bransjen, blant annet som direktør i SCA/DS Smith Flamingo. Han har siden 2015 jobbet i Jackon som salgsdirektør Industri Skandinavia, og tiltrådte som administrerende direktør Skandinavia 1. juni i år, skriver Jackon i en pressemelding.

Han tar over etter Hans Petter Olsen som ga seg etter 13 år i selskapet.

- Jackon har alltid hatt ambisjoner. Det er mye spennende som skjer framover; Lansering av effektive og energibesparende produkter til byggebransjen og den tekniske industrien, bygging av fiskekassefabrikk i Alta, nye investeringer og ikke minst økt fokus på prosjekter som reduserer vårt klimaavtrykk, sier Nielsen i meldingen.

- I tillegg overtar jeg en organisasjon med lojale og dyktige medarbeidere. Jeg ser fram imot å utvikle framtidens løsninger, til glede for våre kunder i hele Skandinavia, legger han til.

Den nye skandinaviske direktøren vil ha fokus på videreutvikling og drift av Jackons virksomheter i Norge, Sverige og Danmark. Totalt 14 fabrikker, tre salgsselskap og 370 ansatte.

- Torbens faglige kvalifikasjoner, bransjekunnskap og personlige egenskaper gjør ham meget godt egnet for stillingen. At han kjenner virksomheten godt fra innsiden er i tillegg en fordel, sier fungerende konsernsjef og CFO, Hege Buer i samme melding.

Selskapet har nylig fått ny styreleder, og er i gang med å finne en ny toppsjef for konsernet.