Leif Olav Bogen, konserndirektør for Regioner Norge i Multiconsult. Foto: Thomas Haugersveeen
Leif Olav Bogen, konserndirektør for Regioner Norge i Multiconsult. Foto: Thomas Haugersveeen

Multiconsult kjøper Roar Jørgensen

Multiconsult overtar eierskapet av rådgivingsselskapet Roar Jørgensen AS i Hønefoss.

Det skriver Multiconsult i en pressemelding onsdag.

Roar Jørgensen AS ble etablert i 1985, og består i dag av 38 medarbeidere hovedsakelig innenfor fagområdene areal, arkitektur, brannteknikk, konstruksjonsteknikk og prosjektadministrasjon.

– Vi er glade for at Roar Jørgensen har valgt Multiconsult som nye eiere. Selskapet er veldrevet og kan vise til god vekst de siste årene. Vi opplever medarbeiderne i selskapet som dyktige, erfarne og fremoverlente. Med Roar Jørgensen vil vi styrke vår regionale markedsposisjon og også få et godt fundament for videre vekst lokalt og regionalt, sier Leif Olav Bogen, konserndirektør for Regioner Norge i Multiconsult.

Både Multiconsult og Roar Jørgensen utfører oppdrag for kunder innen privat og offentlig sektor over store deler av landet, heter det i pressemeldingen.

– Vi er godt fornøyde med å bli en del av Multiconsult ASA, og ser frem til å bli bedre kjent med selskapet, og de muligheter som følger, sier John Dæhli, daglig leder i Roar Jørgensen.

Aksjekjøpsavtalen mellom selskapene ble signert 30. november 2022. Roar Jørgensen AS vil inntil videre bli videreført som et selvstendig datterselskap av Multiconsult ASA.