F.v. Tor Gunnar Høilo, varehussjef Montér Overhalla. Jørgen Bøkestad, proffselger og Mats Kirketeig Johannessen, selger trelast. Foto: Optimera
F.v. Tor Gunnar Høilo, varehussjef Montér Overhalla. Jørgen Bøkestad, proffselger og Mats Kirketeig Johannessen, selger trelast. Foto: Optimera

Montér åpnet nytt byggevarehus i Namdalen

Torsdag åpnet det nye byggevarehuset Montér Overhalla. På drøye tre måneder er det åpnet to nye Monter-byggevarehus i Namdalen

Direktør i Optimera Handel, Sondre Opheim. Foto: Optimera
Direktør i Optimera Handel, Sondre Opheim. Foto: Optimera

I mars i år nyåpnet også Montér Grong, under 20 kilometer fra nye Montér Overhalla.

– Mens Montér Grong har et spesielt fokus på privatkundene våre, vil Montér Overhalla være enda mer tilrettelagt for proffkundene, i tillegg til sitt fokus på forbrukerkundene. Til sammen vil vi nå dekke et enda større område i Namdalen og Trøndelag. At de to varehusene ligger nær hverandre vil også gjøre vareflytting enkelt, noe som vil føre til at kundene får varene sine enda raskere, sier daglig leder i Montér Overhalla, Tor Gunnar Aagesen Høilo, i en pressemelding.

I fjor høst tok Byggevarehuset Namdal, et datterselskap til Skogmo Invest, over driften av Montér Grong.

– Det ligger et betydelig uforløst markedspotensial i Namdalen. Med vår kjedetilknytning til Montér, vår samarbeidspartner på trelast, Skogmo Bruk, og et sterkt fokus på kompetanse og kundeservice i våre to varehus, ligger alt til rette for at vi skal kunne fortsette å ta markedsandeler. Nå gleder vi oss til å komme i gang med denne jobben, sier Aagesen Høilo.

Montér Overhalla ligger vegg i vegg med Skogmo bruk, og består av en 300 kvadratmeter innebutikk og 1.000 kvadratmeter utebutikk. 

– Her vil det tilbys et vareutvalg mest rettet mot proffkundene og selvbyggeren, skriver selskapet.

– Vi tilbyr også hjemkjøring og utlån av tilhengere, og jobber med å få på plass Montér Byggeservice. Der vil kundene nyte godt av kompetansen til våre ansatte som selv er tømrere eller har bred erfaring fra bygg og anleggssektoren, og kan gi kundene gode råd til både større og mindre byggeprosjekter, sier Aagesen Høilo.

Montér består nå av 144 byggevarehus. 

– Bare i løpet av det siste året har antall Montér byggevarehus i Trøndelag og Midt-Norge økt markant. Nå er det ti varehus i fylket. Med åpningen av Montér Overhalla, sammen med nyåpningen av Montér Grong, blir vårt tilbud her ytterligere forsterket. Dette er godt nytt, både for privat- og proffkunder i Namdalen, sier direktør for Optimera Handel, Sondre Opheim, i meldingen.

Foto: Optimera
Foto: Optimera