Prosjektleder for "Vi Bygger Bergen", Kim Kristoffersen.

Melder om god påmelding til Vi Bygger Bergen 2020

I 2018 gikk Vi Bygger Bergen av stabelen for første gang i Grieghallen med 100 utstillere og 3.000 besøkende. Nå planlegger man arrangementet for 2020.

Messearrangøren Bergen Live kan melde om god pågang til neste års messe som går av stabelen 4. og 5. september 2020.

Prosjektleder Kim Kristoffersen i Bergen Live sier i en pressemelding at han er helt klar på at fjorårets suksess er en av årsakene til at messen også i 2020 vil bli et viktig utstillingsvindu, ikke minst for de mange produsentene som retter seg mot det profesjonelle markedet.

– Messen er et spennende møtepunkt både for det utførende og beskrivende ledd, og vi håper også at arkitektbransjen kjenner sin besøkelsestid og tar seg tid til å holde seg oppdatert på nyheter i byggebransjen, sier Kristoffersen.

Byggevaregrossistene i Bergen er en del av messen, og man forventer rundt 5.000 besøkende på to messedagene i 2020.

– I tillegg til et sosialt arrangement legger vi opp til et spennende konferanseprogram. På nyåret starter lanseringen av aktuelle foredragsholdere som vil sette bransjen inn i litt ulike perspektiver, sier han.

Kristoffersen er klar på at Vestlandet trenger en rendyrket fagmesse for byggebransjen også i Bergen.

– Det er en vinn-vinn situasjon for hele bransjen at det foregår tilsvarende arrangementer også utenfor Oslo. Jeg håper derfor at messen treffer både Rogaland og hele Vestland Fylke som nedslagsfelt, påpeker han.