Maxbo-sjef Thomas Støkken lar byggesystemer dominere årets Maxbo-stand. Her foran et av deres elemetbaserte anneks. Foto: Maxbo

Maxbo viser frem halv hytte på Bygg Reis Deg

Ved forrige Bygg Reis Deg var Løvenskiold Handel-sjefen Thomas Støkken ny i både jobben og i bransjen. To år etter kan han nå presentere et enda mer ambisiøst Maxbo. Og en halv hytte.

Under årets Bygg Reis Deg er det Maxbo Proff og Maxbo Teknikk som sammen skal vise frem bredden i profftilbudet til byggevarekjeden. På rundt 150 kvadratmeter har de fått plass til både en halv hytte og en liten konteiner.

Vise nye sider av Maxbo
– Det har vært to spennende år. Vi har omprofilert over 60 varehus, lansert egne hytte- og garasjemodeller, investert i elementproduksjon, styrket samarbeidet med proffene gjennom flere nye tjenester og gjennomført et stort kompetanseløft, sier Støkken i en pressemelding.
– Under årets Bygg Reis Deg håper jeg mange vil oppdage nye sider av Maxbo. Blant annet håper jeg mange vil ta en prat med oss om elementer. Vi har innredet standen som en dekomponert elementhytte, så det skal være lett å se hva vi kan tilby, legger han til.
Både satsingen på hytter og garasjer er et tilbud til proffmarkedet, og målet er at dette skal være produkter som skal tilføre entreprenører og byggmestre økt verdiskapning. I fjor investerte Løvenskiold Handel i to elementfabrikker: Norsk Modul i Telemark og i3 Element i Valdres.
– De kan melde om stor pågang og fulle ordrebøker. For oss er det viktig å være med i hele verdikjeden, også i arbeidet med å utvikle egne elementprodukter, sier Støkken.

Holder flere foredrag
Under Bygg Reis Deg skal Maxbo holde en rekke foredrag, som pågår hele dagen. Blant temaene er virtuell forskaling fra Maxbo Teknikk, digitale bestillingsløsninger gjennom «Min bedrift», bærekraft, byggesystemer og Maxbos Byggeplasstjenester.

Tjenesten Byggeplasstjenester ble lansert for halvannet år siden, og på standen har de også funnet plass til en kontainer fylt med festemidler og forbruksmateriell.
– Tjenesten har blitt godt tatt imot av proffene. Her tilbyr vi en kontainer utplassert på byggeplassen, hvor vi sørger for at alt av festemidler alltid er tilgjengelig. Tjenesten inkluderer også rådgivning samt utlån av verktøy. Det er et eksempel på hvordan vi nå jobber tettere sammen med kundene våre og utvikler nye måter å samarbeide på. Til begges nytte, synes Støkken.

Maxbo Teknikk har på årets stand fokus på flere forskalingsløsninger. Blant annet AluFix, som er en håndholdt løsning som har fått god respons i markedet.

– Vi ønsker å vise proffmarkedet at vi er den aktøren som best kan hjelpe dem med å få prosjektene deres i mål, sier Støkken.

Selv håper Maxbo-sjefen at han får mye tid til samtaler med både kunder, samarbeidspartnere, kolleger og gjerne også med konkurrenter.