Martin Stormo fra Norgeshus Berntsen Byggeservice AS. Foto: Norgeshus

Martin Stormo ble årets Norgeshus-lærling

Martin Stormo fra Norgeshus Berntsen Byggservice AS kåret til Årets lærling i Norgeshus 2018.

Over 600 ansatte og leverandører var i helga samlet på Gardermoen til Norgeshuskonferansen 2018. Mottoet for konferansen var «best på folk», og Norgeshus delte for første gang ut prisen «Årets lærling i Norgeshus».

Alle forhandlere med lærlinger hatt mulighet til å melde inn sine lærlinger, som i neste runde ble vurdert etter et sett av kriterier utarbeidet av kjederådet hos Norgeshus.

Norgeshus melder i en pressemelding at det til slutt stod mellom tre sterke finalister: Kristin Haus fra Norgeshus Byggelaget, Ola Devik fra Midt-Norge Eiendom og Martin Stormo fra Norgeshus Berntsen Byggeservice AS.

Juryen hadde en tøff jobb med å skille de tre, men valget falt på Martin Stormo, som meget fortjent kunne heve trofeet og motta hyllesten fra en fullsatt sal.

Juryen skriver blant annet: "Martin har vist et sjeldent høyt faglig nivå. Han er flink med folk og han representerer Norgeshus på en særdeles god måte."

– Det å gå opp på scenen og få stående applaus fra over 600 ansatte og samarbeidspartnere til Norgeshus, er en opplevelse jeg sendt vil glemme, uttalte Martin Stormo etter å ha mottatt prisen.