Mari Barstad ny direktør for prosjektledelse i WSP

Mari Barstad er ansatt som ny direktør for forretningsområdet prosjektledelse i WSP Norge. Hun tiltrer stillingen 1. november.

Mari Barstad har vært ansatt i WSP siden 2014, og er i dag regiondirektør for prosjektledelse i region øst. Barstad har lang og tung erfaring fra blant annet Statens vegvesen og entreprenør, og hun sitter i styret i RIF.

-Maris erfaring, kompetanse og kjennskap til både marked og organisasjon gjorde henne til et soleklart valg. Jeg gleder meg til å følge videreutviklingen av vårt unike prosjektledelsesmiljø under hennes ledelse, sier Knut Jonny Johansen, administrerende direktør i WSP Norge i en pressemelding.

Forretningsområdet prosjektledelse i WSP består av rundt 310 medarbeidere og tilbyr profesjonell prosjektledelse, strategisk rådgivning og prosjektutvikling til offentlige og private aktører, med hovedvekt på bransjene bygg og eiendom, og samferdsel og infrastruktur. WSP tilbyr også tverrfaglig prosjektering og rådgivning, og har til sammen 600 medarbeidere fordelt på kontorer over hele landet.

-Jeg er stolt av kompetansen, erfaringen og ekspertisen som finnes her i WSP. Her er folk som både kan og vil skape verdi, og som ikke er redde for å tenke nytt og finne de aller beste løsningene for kundene våre og for samfunnet vårt. Jeg gleder meg til fortsettelsen, forteller Barstad.

WSP er en av verdens ledende konsulentvirksomheter innen teknisk rådgivning og prosjektledelse, med over 43 000 medarbeidere fordelt på 550 kontorer i 40 land. WSP har vært etablert i Norge siden 2015 og består av selskapene WSP Norge AS, WSP Engineering AS og UnionConsult Gruppen AS.