Måns Davidson. Foto: Asplan Viak
Måns Davidson. Foto: Asplan Viak

Måns Davidson til Asplan Viak

Måns Davidson begynner som senior PA-rådgiver i Tønsberg 1. februar.

Han kommer fra stillingen som fagrådgiver i Norske Arkitekters Landsforbund (NAL), med tidligere roller som prosjektleder og avdelingsleder gjennom ni år WSP Norge, og som byggherre i Vestfold fylkeskommune.

Han er utdannet sivilarkitekt og bygningsingeniør.

– Davidson er ansatt for å jobbe med tverrfaglige PA-oppdrag, spesielt opp mot planoppdrag i tillegg til kundekontakt, tilbudsarbeid og generell synlighet gjennom frokostmøter, seminarer med mer, heter det i en pressemelding.

– Jeg trives med å jobbe som konsulent da det gir varierte arbeidsoppgaver. Asplan Viak oppfatter jeg som et litt annerledes konsulentselskap med en høy faglig standard, mange fornøyde medarbeidere som er organisert som en stiftelse, sier Davidson i meldingen.

– Måns vil bli et nyttig tilskudd til PA-miljøet vårt her i Tønsberg. Vi opplever en økende etterspørsel etter prosjektledelse i plansaker, programmering samt gjennomføring av anskaffelser. Vi har stor tro på at Måns vil bidra med mye kunnskap, og at han vil bli en etterspurt ressurs blant eksisterende og nye kunder, særlig på byggeherresiden, sier gruppeleder for Bygg og PA i Tønsberg Jørgen Roberg.