Fv: Kjededirektør XL-BYGG Willy Flermoen, Kjersti Ø. Valvatne, Tor Helge Valvatne, Steinar Engevik, Audun Brekke og markedskoordinator XL-BYGG Monica Kjørum. Foto: Jens Haugen StudiosEn strålende fornøyd gjeng, salgsdirektør i Icopal Kari Moberg holder diplomen. Foto: Jens Haugen Studiosfv: Jan Hoff, kjededirektør Blink Hus, Rolf Henning Rød, Tor Egil Bjerke og Ellen Myhre fra Blink Hus-kjedekontor. Foto: Jens Haugen StudiosFv: Jane Mette Eik, Bent Johannessen, Kaj Waldeland, Jørgen Mikkelsen, Rolf Gjersdal, Atle Tengesdal, Ingvild Sjo Fasting, markedssjef Hellvik Hus Paulfrid Hegrestad og kjedesjef Hellvik Hus Mikal Stapnes. Foto: Jens Haugen StudiosEssve er en verdig vinner av beste stand. Salgssjef Hans Gangnes viser stolt fram diplomen. Foto: Jens Haugen Studios

Mange vinnere på Nordek-messe

Nordek Fagmesse 2015 ble arrangert på Hamar i dagene 27. - 29. januar 2015 og samlet 56 leverandører og medlemsbedriftene i XL-BYGG, Blink Hus og Hellvik Hus.

I tillegg deltok representanter fra de svenske og danske samarbeidspartnere i XL-BYGG, som er Skandinavias største byggevarekjede med over 300 butikker.

Under banketten onsdag kveld med 560 personer til stede, ble en rekke priser utdelt og vinnere er som følger:

Årets XL-BYGG medlem

XL-BYGG Valvatne på Stord er årets medlem i XL-BYGG for året 2014.

Årets vinner har vært med i kjeden noen år og er en svært god ambassadør for XL-BYGG. De har tatt i bruk de fleste verktøy fra vår rikholdige verktøykasse innen aktiviteter mot både proff og privat. De stiller aktivt opp på kjedens samlinger og er ofte å se på kurs og kompetanseheving. Bedriften har utviklet seg år etter år, er solid og vokser stadig. Bedriften er også en aktiv husbygger og medlem i Blink Hus. Årets vinner beviser veldig godt XL-BYGG som bransjens faghandelskjede innen trelast og byggevarer.

Årets Blink Hus medlem

Blink Hus Helge Rød på Osterøy er årets medlem 2014 i Blink Hus.

Vinneren er en svært god ambassadør for kjeden og deler villig sin egen kompetanse og erfaring med andre. Bedriften er fremtidsrettet og fremstår med en meget god markedsprofil. Målbevisst arbeid har resultert i vekst og gode resultater på bunnlinjen de 2 siste år. Vinneren er en særdeles kjedelojal bedrift.

Dette er et kjært familiemedlem som har mange års fartstid i Blink Hus. Bedriften bidrar sterkt i forskjellige fora i kjeden og daglig leder er en svært god støttespiller og diskusjonspartner i mange sammenhenger.

Årets Hellvik Hus medlem
Hellvik Hus Hellvik utenfor Egersund er årets medlem 2014 i Hellvik Hus-kjeden. Medlemmet har meget erfarne og dyktige medarbeidere med høy kompetanse. De er lojal mot kjedekonseptet, og deltar alltid på kjedens samlinger. Bidrar med innspill, og er en svært god støttespiller for kjedekontoret. I en årrekke har de oppnådd svært gode salgsresultater og har klart kunststykket å få høyest salg utvav minst markedsområde i hele kjeden. I tillegg til dette hadde de en svært god bunnlinje i 2014.

Årets leverandør
Årets leverandør kåres av medlemsbedriftene i Nordek AS og ble for 2014 som i 2013 Icopal AS. Vinneren fremheves med følgende egenskaper; Leveringsdyktig, god service, kvalitet med lite eller ingen reklamasjoner og punktlighet så god at man kan stille klokka etter dem. Icopal vinner prisen for 5. gang.

Årets messestand
Prisen ble i 2015 ble vunnet av Essve. Her sier juryen: Årets stand er veldig produktinformativ og produktfremmende. Den har en gjennomført profil og det er stort engasjement blant staben. Dette er Ikke den mest sexy varegruppen, men du verden for kreativ og spennende eksponering.