Thomas Støkken

Løvenskiold Handel kjøper tre nye varehus

Løvenskiold Handel AS har inngått avtale med Bringo Sag & Høvleri AS om kjøp av deres byggevarehus på Slemmestad, Åmot og Rjukan.

De tre varehusene har en samlet omsetning på 165 millioner kroner  og har totalt 41 ansatte. Alle varehusene som overtas har en sterk posisjon i sitt lokale marked, de er godt drevet og kan vise til god lønnsomhet gjennom mange år. Varehusene er i dag tilknyttet Montér-kjeden og vil over tid bli omprofilert til Maxbo.

– Løvenskiold Handel ble valgt som ny eier med basis i Maxbos totale tilbud til varehusene med omfattende proffstøtte, samt tilgang til byggesystemer og byggeplasstjenester, sier Per Thorkild Heiss-Schøyen, styreleder i Bringo Sag & Høvleri i en pressemelding.

Bringo Sag & Høvleri, Nesbyen ble etablert i 1948 og eies og ledes av Endre Bringo. Bedriften vil videreføre sin virksomhet med omfattende videreforedling av trelast for leveranser til byggevarehandelen i Sør Norge.

– Vi ser frem til å få tre nye varehus til Maxbo og Løvenskiold Handel, sier Thomas Støkken, administrerende direktør i Løvenskiold Handel.

– Dette vil bidra til at Maxbos posisjon som en ledende leverandør av byggevarer styrkes. Virksomheten i de overtatte varehusene vil videreføres i de samme lokalene, og de samme ansatte vil yte like god service og faglig rådgivning som i dag.

Avtalen blir meldt inn til Konkurransetilsynet fredag 29. mars.