Kjell-Andre Honerud og Live Wilhelmsen Lindholm. Foto: Marstrand
Kjell-Andre Honerud og Live Wilhelmsen Lindholm. Foto: Marstrand

Live Wilhelmsen Lindholm blir ny partner i Marstrand Advokatfirma

Marstrand styrker sitt team innen entreprise og offentlige anskaffelser.

- Live er anerkjent for å være en av landets fremste advokater innen offentlige anskaffelser og entreprise. Vi er svært fornøyde med at Live har valgt Marstrand, noe som bekrefter attraktiviteten av et tverrfaglig miljø bestående av både ingeniører, økonomer og jurister. Vi er i dag 11 advokater med spesialkompetanse på offentlige anskaffelser og entreprise og har ambisjoner om videre vekst, sier Kjell-Andre Honerud, daglig leder i Marstrand Advokatfirma AS i en pressemelding.

- Min erfaring er at de mest vellykkede anskaffelsene og prosjektene har benyttet tverrfaglig kompetanse i planleggingen og gjennomføringen. Som advokat er det veldig givende å jobbe i team med dyktige fagpersoner på tvers av profesjoner. Marstrand er et unikt firma som satser nettopp på dette., sier Live Lindholm i meldingen.

- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av teamet og håper at min kompetanse og erfaring med anskaffelser og kontrakter innenfor bygge- og anleggsbransjen kan bidra til en videre utvikling av selskapet, sier Lindholm.

Lindholm har tidligere jobbet i Kluge advokatfirma før hun startet opp et eget firma med satsning på offentlige anskaffelser. I 2012 gikk hun inn som partner i Pacta advokatfirma hvor hun har jobbet frem til overgangen til Marstrand. Hun er utdannet ved Universitetet i Oslo og var ansatt som vit.ass ved Senter for Europarett hvor hun skrev sin avhandling.