- Ved å ta branntettingen selv får man full kontroll på fremdriften i byggeprosjektet. Vi leverer full pakke, opplyser produktsjef Marie Sand.

Legger opp til at du kan ta branntettingen selv

Würth er nå ute med en pakke som de mener gjør at du nå kan utføre branntettejobben på egenhånd.

- Målet med å ta branntettingen selv er først og fremst å få kontroll på fremdriften i byggeprosjektet. De fleste vil også kunne oppnå økonomisk uttelling samtidig som kvaliteten på jobben ivaretas i henhold til forskriftene. Det er mange fordeler med å ta alt du trenger av materialer til branntettingen fra en leverandør. Man skal som kjent ikke blande forskjellige produkter i samme branntetting, understreker produktsjef kjemi Marie Sand hos Würth i en pressemelding.

Sand minner om at korrekt utført branntetting er viktig av flere årsaker, først og fremst kan dette bety forskjellen på liv eller død når uhellet først er ute.

- Branntetting betyr ikke bare at man bare stopper flammer og varme, men også for kaldrøyken. Dette er giftig røyk. Det er denne som dreper flest mennesker ved brann, samtidig dannes det en tåke som gjør det vanskelig å orientere seg, forklarer Sand.