Morten Gregertsen (t.v) og Trond Åsheim. Foto: Union Eiendomsutvikling
Morten Gregertsen (t.v) og Trond Åsheim. Foto: Union Eiendomsutvikling

Lederskifte i Union Eiendomsutvikling

Styret i Union Eiendomsutvikling i Drammen har utpekt Morten Gregertsen (50) som ny administrerende direktør.

Gregertsen har vært tilknyttet selskapet siden 2005. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og er ansatt i selskapet som prosjektsjef.

– Han har hatt ansvaret for selskapets seneste utbygginger som Portalen og boligene på Svanegangen. Han tar over etter Trond Åsheim (64) som har ledet selskapet gjennom 23 år, skriver selskapet i en pressemelding.

– Union Eiendomsutvikling hatt en meget god utvikling de siste årene og fremstår som et av de ledende eiendomsselskapene i regionen. Ikke minst har utviklingen av de tre gamle papirfabrikkene på Union Brygge vært et viktig bidrag til Drammens transformasjon. Nå er selskapet klart for et nytt kapittel, og vi er glade for at vi har en så erfaren og kompetent arvtager som Morten til å ta over stafettpinnen etter Trond, sier styrets leder Tore Myrvold i meldingen.

– Det var fantastisk å overlevere vårt siste prosjekt i Svanegangen i fjor høst og oppleve at kundene setter pris på de kvalitetene vi legger ned i vårt arbeid. Det skal vi fortsette med i fremtiden. Jeg er ydmyk og stolt av å bli gitt denne muligheten, og jeg gleder meg til å ta fatt på min nye rolle, sier påtroppende administrerende direktør, Morten Gregertsen i meldingen.

Gregertsen tiltrer stillingen i april 2023, og Åsheim går over i annen rolle i selskapet.

– Det har vært veldig interessant å transformere kvartalene fra industri til det mangfoldige bylivet vi i dag ser på Union Brygge. Jeg er glad jeg fortsatt skal være i selskapet og bruke min erfaring til å bidra til den videre byutviklingen av Drammen, sier Åsheim.