Daglig leder i Allservice, Ståle Johan Knutsen og regiondirektør Kristin Stømer Frafjord i Kruse Smith. Foto: Kruse Smith

Kruse Smith bygger for Allservice i Stavanger

Kruse Smith har inngått avtale med veilednings-, opplærings og tilretteleggingsbedriften Allservice AS om å gjennomføre en stor rehabilitering og utvidelse av selskapets lokaler i Stavanger.

Det skriver Kruse Smith i en pressemelding fredag.

Daglig leder i Allservice, Ståle Johan Knutsen og regiondirektør Kristin Stømer Frafjord i Kruse Smith. Foto: Kruse Smith

– Vi er svært glade for å ha blitt valgt til å gjøre denne jobben. Allservice er en svært viktig virksomhet i Stavanger-regionen. Det at vi kan bidra til å gi dem bedre arbeidsforhold betyr mye, både for oss og dem, sier Kruse Smiths regiondirektør Kristin Stømer Frafjord i pressemeldingen.

Allservice arbeider med å gi folk som har havnet utenfor, bedre muligheter i arbeidslivet. Bedriften holder i dag til i to eldre lokaler. Oppgraderingen og nybygget skal samle virksomheten under ett tak og gi bedre arbeidsforhold for de som er tilknyttet aktivitetene og driften.

– For oss i Allservice er det fantastisk å kunne se frem mot et nytt bygg. Bygget vi er i, er fra slutten av 70-tallet, og har vært brukt til understellsbehandling av kjøretøy og trykkeri. Det er ikke tilpasset vårt arbeid med å hjelpe mennesker til et godt arbeidsliv, sier daglig leder i Allservice, Ståle Johan Knutsen.

Arbeidet med å renovere og bygge starter rett over nyttår, og skal gjennomføres i flere etapper. Bygget vil da få en kraftig oppgradering, heter det i pressemeldingen.

Energikostnaden for bygget har historisk vært høye. Ny isolering og nye vinduer i kombinasjon med nye og moderne energiløsninger skal redusere kostnadene og gi et bedre innemiljø i bygget.

– Vi river og rensker det aller meste av eksisterende tak og vegger slik at renovasjonen egentlig innebærer å bygge et nytt bygg på gammelt bæresystem, sier Kristin Stømer Frafjord i Kruse Smith.