Tom Lars Jønsberg, markedssjef i Julius Jakhelln. Foto: Lise Fagerbakk / Avisa NordlandJulius Jakhelln as i Bodø har inngått partnerskap med Optimera. Foto: Lise Fagerbakk / Avisa NordlandFoto: Lise Fagerbakk / Avisa Nordland

Julius Jakhelln åpnet som Optimera-partner

Julius Jakhelln AS i Bodø og Optimera har inngått et samarbeid, og Julius Jakhelln gjenåpnet nylig butikken som Optimera-partner.

Partnerskapet mellom Julius Jakhelln AS og Optimera trådte i kraft 1.mars i år. 9. mai var det åpningsfest i felles drakt, skriver Optimera i en pressemelding mandag.

– Satsingen skal løfte tilbudet til proffkundene og øke konkurransekraften vår, sier markedssjef i Julius Jakhelln, Tom Lars Jønsberg.

Trailer og tilbud

Rundt 1.000 kunder hadde lagt turen til åpningsfesten. Optimera hadde blant annet kjørt opp sin kjøkkenriggede Road Show-trailer.

I tillegg var det en stor messe med leverandører, produktpresentasjoner, gode tilbud samt servering av kaffe, kake og hamburgere fra grillen.

– Det har vært en etterspørsel i markedet etter Optimera, med deres løsninger og tjenester. Dette omhandler spesielt tjenester som precut, element og tekniske tjenester som vi nå vil tilby gjennom Optimera Byggsystemer, sier Jønsberg i pressemeldingen.

– Containerservice er også en viktig satsing. Videre ser vi på spesialistkonsepter som egner seg i prosjektmarkedet. I første omgang er kjøkken spesielt interessant, og etter sommerferien får vi en egen kjøkkenavdeling, fortsetter han.

Satser på proffen

– I varehuset vårt har det også skjedd mye nytt. Det har blitt mer moderne og vi får etterhvert større flater i form av en mesanin på rundt 200 kvadratmeter til vår nye kjøkkenavdeling. Vi har bygd et klimarom for interiørprodukter, og vi tar inn Optimeras egne merkevarer. Fasaden har også fått et løft og mer kommer, sier Jønsberg.

Daglig leder, John Julius Jakhelln, sier seg også fornøyd med partnerskapet, og mener dette vil løfte tilbudet til proffkundene og øke konkurransekraften til selskapet.

– Vårt slagord er «Vi satser på proffen», og da er det helt klart en fordel å være på lag med Optimera. Optimera innehar kompetanse og konsepter som vil gjøre oss til en mer komplett byggevareleverandør, sier Jakhelln i pressemeldingen.