John Ivar Mejlænder-Larsen er engasjert som prosjektsjef for Sommerrokvartalet i Oslo. Foto: Finn Ståle Felberg / Aspelin Ramm

John Ivar Mejlænder-Larsen fra Peab til Aspelin Ramm

John Ivar Mejlænder-Larsen er engasjert som prosjektsjef for Sommerrokvartalet i Oslo.

Mejlænder-Larsen skal lede prosjektet frem til ferdigstillelse i 2022, skriver Aspelin Ramm i en pressemelding mandag. Aspelin Ramm Eiendom  gjennomfører byggeprosjektet på vegne av byggherre Sommerrogaten Utvikling AS, hvor Aspelin Ramm eier 50 prosent. Strawberry Brothers eier den resterende halvparten.

I Sommerrokvartalet på Solli Plass i Oslo bygges 56 leiligheter, hotell, serveringssteder, kulturscene og velvære- og treningslokaler.

– Det er veldig spennende for meg å komme inn i dette prosjektet som forener bevaring og nybygg. Her er det eiere og et team med høy kompetanse som utvikler et helt kvartal, med en unik arkitektur og spesielt interiør som skaper rammer for hele prosjektet. Dette vil når det står ferdig berike nabolaget, så det er med stort engasjement jeg tar fatt på oppgavene, sier John Ivar Mejlænder-Larsen i pressemeldingen.

Mejlænder-Larsen kommer fra Peab, hvor han blant annet har hatt stillingen som administrerende direktør. Tidligere har han vært i Selvaagbygg, hvor han blant annet var prosjektsjef for Tjuvholmen. Mejlænder-Larsen har også flere verv som tillitsvalgt, er nestleder i EBA styret, sitter i forhandlingsutvalget for BNL og styremedlem i NHO Viken Oslo.

– Vi er veldig fornøyde med å ha John Ivar med på laget. Hans erfaring fra både entreprenørvirksomhet og prosjektutvikling er viktig i et så krevende prosjekt, sier Trond Erik Sveen, direktør for prosjekt og utbygging i Aspelin Ramm.