Illustrasjon: INR

INR lanserer program for digital 3D-visualisering av dusjvegger

INR lanserer en ny versjon av Dusjverkstedet som lar brukerne utforme og visualisere dusjveggene i 3D.

Det skriver INR i en pressemelding mandag.

– Dusjverkstedet er et begrep i dusjbransjen og et høyt verdsatt digitalt verktøy for å teste ulike mål på dusjveggene våre. I det nye Dusjverkstedet tar vi et stort skritt fram både når det gjelder teknikk og utseende. Nå kan vi tilby en løsning som bedre matcher varemerket vårt og som forenkler både for kunde og sluttkunde, sier Maria Palm, markedssjef for Norden i INR.

Nye Dusjverkstedet, som er laget i samarbeid med Animech og Kan Malmø, kombinerer en klassisk konfigurator med en spillmotor for å gi en fotorealistisk 3D-visning av INRs dusjløsninger. Løsningen skal fungere på alle enheter uten noen installasjoner, heter det i pressemeldingen. Konfiguratoren skal også håndtere all logikk, data og priser for dusjløsningene.

– Konfiguratoren samhandler med både datasystem og websiden. Ved hjelp av en smart designet konfigureringsstreng med detaljer helt ned på komponentnivå kan vi sørge for at informasjonen vi får inn via konfiguratoren er akkurat den vi trenger – hverken mer eller mindre. For sluttkundens skyld skriver løsningen også ut all informasjon i tekstform samt gjør det mulig å lagre og linke til konfigureringen, forteller IT-sjef Johannes Hermansson i INR.