Henning Hanevold. Foto: Nicolas Tourrenc
Henning Hanevold. Foto: Nicolas Tourrenc

Henning Hanevold blir ny leder i Nordr Norge

Nordr Norge har ansatt Henning Wettre Hanevold som ny administrerende direktør.

Henning Hanevold kommer fra Peab Eiendomsutvikling AS der han har vært administrerende direktør de siste elleve årene med ansvar for eiendomsutvikling i Norge. 

– Hanevold etterfølger Pål Aglen som har valgt å tre ut av Nordr etter mange år i ulike lederstillinger, skriver selskapet i en pressemelding.

– Det har vært viktig for oss å ansette en leder med stor tyngde i bransjen som raskt kunne tre inn i rollen som leder av den norske virksomheten, og samtidig ha de visjoner som trengs for å drive Nordr fremover. Henning var vårt absolutte førstevalg, og vi er svært fornøyde med at han takket ja til oppgaven, sier konsernsjef Andreas Martinussen i meldingen.

Før Hanevold startet i Peab var han blant annet sentral i utviklingen og realiseringen av Radisson Blu Resort Trysil og Radisson Blu Mountain Resort Trysil. Han har også mange års erfaring fra ulike lederstillinger innenfor SAS samt hotellselskapet Rezidor/RadissonBlu.

– Nordr har en offensiv og tydelig strategi om å være en av de mest sentrale eiendomsutviklerne i Skandinavia. I tillegg til å ha mange dyktige og erfarne medarbeidere har Nordr et solid eierskap med tydelige planer for vekst fremover. Jeg gleder meg veldig og ser frem til å lede den norske virksomheten fremover. Samtidig blir det givende å sitte med i konsernledergruppen der jeg håper å kunne bidra med mine erfaringer, sier Henning Hanveold i meldingen.