May Rita Heggelund er ute av Byggmax etter et halvt år. Foto Hans Fredrik Asbjørnsen

Heggelund har sluttet i Byggmax: - En kort og heftig flørt

May Rita Heggelund har sluttet i Byggmax Norge etter seks måneder i selskapet. To av månedene var hun administrerende direktør.

– Det ble en kort og heftig flørt, men hvorfor jeg slutter har jeg ikke lyst til å kommentere. Det blir en sak mellom meg og Byggmax, sier May Rita Heggelund til Byggeindustrien.

Identifiserte 30 lokasjoner

Hun begynte i Byggmax Norge 1. mai i år, først som prosjektleder for eiendomsutvikling med hovedmål om å finne nye norske lokasjoner til den svenske byggevarekjempen.

1. september tok hun over som administrerende direktør i Byggmax Norge.

– I løpet av disse seks månedene har jeg identifisert 30 nye lokasjoner. Det er ikke alle avtalene som er gjort, men stedene er identifisert. Det har vært utrolig spennende å jobbe med eiendomsutvikling, og gjennom denne perioden har jeg lært mye om bransjen og fått et godt kontaktnett, sier Heggelund.

Digger det de gjør

Den tidligere topplederen i Herføll Gruppen, tror Byggmax har alle forutsetninger for å lykkes svært godt i det norske markedet.

– Jeg digger det de gjør og den rollen de har tatt i Norge. De er innovative, og gjør veldig mye riktig. Jeg er ikke i tvil om at at de kommer til å lykkes enda bedre enn det de allerede gjør. Det skal bli spennende å følge med utviklingen videre, og jeg ønsker dem masse lykke til, sier Heggelund.

– Hva skal du selv gjøre nå fremover?

– Jeg skal gjøre andre ting, men akkurat hva har jeg ikke lyst til å røpe nå. Men etter å ha jobbet med eiendomsutvikling en periode, så må jeg si det har vært en veldig morsom erfaring å ta med seg, sier Heggelund.

Ser seg etter norgessjef
Byggmax ser seg nå etter en ny norgessjef.

– Det stemmer at May Rita har sluttet i selskapet og at jeg er formelt daglig leder for Norge frem til vi har funnet en ny norgessjef, skriver viseadministrerende direktør i Byggmax AB, Daniel Juhlin i en e-post til Byggeindustrien.