Mårten Hatteberg starter 1. mars som salgssjef i UCO. Foto: UCO

Mårten Hatteberg starter 1. mars som salgssjef i UCO. Foto: UCO

Hatteberg blir ny salgssjef i UCO

Mårten Hatteberg kommer senest fra utleieselskapet Naboen, hvor han har hatt stillinger som markedsleder/salgsleder, KAM og strategisk forretningsutvikler. Fra 1. mars blir han å finne blant UCOs ansatte.

– Etter å ha jobbet i bransjen i mange år, har jeg jo lagt merke til UCO og jeg anser selskapet for å være en av de største og mest seriøse aktørene i bransjen. De har et sterkt fokus på sikkerhet og miljø og i tillegg er ambisjonsnivået svært høyt. Mitt inntrykk så langt, er at UCO er et godt sted å jobbe og jeg ser virkelig frem til å bli en del av UCO-teamet, sier Mårten Hatteberg i en pressemelding.

– Vi er veldig heldig som får Mårten Hatteberg med på laget. Han har jobbet med salg, salgsledelse, marked, forretningsutvikling og strategi inn mot bygge- og anleggsbransjen og industrien i mange år og innehar dermed den kompetansen vi ser etter i en salgssjef.
UCO er nå i startfasen i ny strategiperiode. Her har vi som mål å være kundens foretrukne partner, et foregangsselskap innen klima og miljø, vi skal utvikle oss på nye forretningsområder og vi skal ha de mest kompetente og engasjerte medarbeiderne i bransjen. Med Mårtens inntreden i UCO, vil vi få styrket oss ytterligere og jeg har sterk tro på at han vil bidra godt til å nå våre mål, sier administrerende direktør i UCO, Jostein Stormo.