Terje Røising

Har fornyet NRF-databasen

En ny versjon av NRF-databasen ble lansert 5. desember.

- Alt av funksjoner skjer hurtigere, designet er brukervennlig og oversikten er god. Etter en periodes drift kan vi med stor glede slå fast at vi har nådd målet om å gi leverandørene, brukerne og grossistene en topp moderne varadatabase som sørger for både vareinformasjon og dokumentasjon til bransjens mange viktige aktører, forteller administrerende direktør Terje Røising i NRF i en pressemelding.

To oppgraderinger trekkes frem. NRF Databasen er nå tilrettelagt for elektronisk overføring av data både inn og ut fra leverandører – og til og fra rørentreprenører.

- Det er betydelig lettere å melde inn produkter og gjøre endringer. Arbeidet er og oppleves lettere for alle brukergruppene, sier Røising.

Oppdatering av avanserte datasystemer krever en betydelig investering. NRF har brukt to millioner kroner i denne omgang.

- Vi investerte også millioner for tre år siden, og vil fortsette å bruke det som er nødvendig for å beholde lederposisjonen. Alle inntekter pløyes tilbake i drift og utvikling av varedatabasen for å sikre at leverandørenes informasjon i databasen gjøres best mulig tilgjengelig i hele verdikjeden, sier han.