Påtroppende regionssjef i Assemblin service rør, Torgny Andersen. Foto: Assemblin service rør
Påtroppende regionssjef i Assemblin service rør, Torgny Andersen. Foto: Assemblin service rør

Han er ny regionssjef for Assemblin service rør

Henning Aaby Olsen går inn på eiersiden, og i ny jobb som prosjektleder i entreprenørselskapet RMB AS på Skedsmo. Avdelingssjef Torgny Volden i Assemblin Service Oslo overtar jobben som regionssjef.

Henning Aaby Olsen vil fram til 31. oktober jobbe side om side med påtroppende regionssjef Torgny Volden, som tiltrer sin nye stilling 1. september.

– Vemodig

– Selv om det selvfølgelig er vemodig, følte jeg at tiden kanskje var inne til å prøve seg i et annet miljø og bryne seg på noen nye utfordringer. Den nye arbeidsgiveren min er i en annen bransje enn Assemblin, men henvender seg i stor grad til det samme kundesegmentet; store, profesjonelle oppdragsgivere. Jeg ser fram til å bli kjent med både selskap, virksomhet, nye kollegaer og kunder, og er samtidig veldig takknemlig for den erfaringen og de milepælene jeg har fått mulighet til å være med på i årene hos Assemblin, sier Henning Aaby Olsen.

Ydmyk for oppgaven

Påtroppende regionssjef Torgny Volden er ydmyk for oppgaven og innrømmer at han både forventer og er klar for en bratt læringskurve.

– Etter å ha drevet en stor serviceavdeling i både med- og motgang i flere år, tror jeg at jeg har en del å tilføre når det gjelder fagkunnskap, praktisk drift og kundehåndtering. Dessuten får jeg med meg en fantastisk gjeng med erfarne og veldig dyktige avdelingssjefer, som jeg både kjenner godt og har samarbeidet med i mange sammenhenger og flere år, sier Torgny Volden.