Marius Didrik Aas. Foto: UCO
Marius Didrik Aas. Foto: UCO

Han er ny innkjøpssjef i UCO

Marius Didrik Aas har jobbet innen innkjøpsfaget hele sin yrkeskarriere. Nå er han innkjøpssjef i UCO.

Med en bachelorgrad fra BI Norges Varehandelshøyskole i bunnen, har Marius Didrik Aas opparbeidet seg bred erfaring innen innkjøp. Han gikk fra stillingen som produktsjef i Elkjøp til stillingen som innkjøpssjef i Felleskjøpet i 2015, før han nå tiltrådte stillingen i UCO.

– Jeg har hatt roller innen operativt innkjøp, for så å gå over i stillinger med ansvar innen innkjøpsstrategi og forhandlinger. Min hovedmotivasjon i arbeidet er å skape resultater og se hvilken effekt gode innkjøp og innkjøpsstrategier har på bedriftens resultat. Jeg har fått et godt førsteinntrykk av både kollegene og selskapet UCO og ser nå frem til å bistå med min kompetanse, i en for meg ny bransje, forteller Aas i en pressemelding.

– Marius vil hos oss ha hovedfokus på strategiske innkjøp og ha ansvar for selskapets innkjøpsavtaler, men også bistå maskinavdelingen med operative innkjøp ved behov. Hans lange erfaring fra ledende innkjøpsstillinger, samt hans solide kompetanse innen forhandlinger, gjør han til en viktig ressurs for oss i UCO, sier administrerende direktør Jostein Stormo i meldingen.