Geir Arne Erikstad.

Geir Arne Erikstad.

Han er ny daglig leder i ELKO og direktør i Schneider Electric

Geir Arne Erikstad er ansatt både som daglig leder for ELKO AS og som Vice President Home & Distribution i Schneider Electric.

Erikstad har vært ansatt i Schneider Electric siden 2013 i ulike stillinger innen ledelse og salg av produkter og løsninger for bygg, bolig og industri. Han er utdannet serviceelektroniker, og har ellers jobbet i nesten 10 år i IT-verdenen med ansvar for blant annet HP-datarom, ifølge en pressemelding.

– Jeg ønsker Erikstad velkommen til vårt lederteam som ansvarlig for all virksomhet i samarbeid med elektrodistributører, kjeder og elektrikere. Han vil koordinere et flott team som betjener det norske markedet med produkter og løsninger for elektrisk installasjon og energieffektivitet med våre to varemerker, sier Alexandre Vermot, Norges Country President i Schneider Electric.

Erikstad ser frem til å bekle de nye rollene og arbeidsoppgaver.

– Markedet har de siste årene opplevd en betydelig endring. Økt transparens, stadig flere dyktige konkurrenter og nye forretningsmodeller utfordrer den tradisjonelle balansen i bransjen. Jeg ser frem til å akselerere reisen selskapene våre har hatt for å møte den nye dynamikken, sier han i meldingen.