Per Otto Flæte er ansatt som utviklingsdirektør i Talgø. Foto: Privat
Per Otto Flæte er ansatt som utviklingsdirektør i Talgø. Foto: Privat

Han blir utviklingsdirektør i Talgø

Per Otto Flæte er ansatt som utviklingsdirektør i Talgø.

Det skriver Talgø i en pressemelding mandag.

Trelast-konsernet har ansatt Per Otto Flæte i den nyopprettede stillingen som utviklingsdirektør. Flæte kommer fra stillingen som forskningsleder ved Norsk Treteknisk Institutt.

– Talgø har alltid tenkt innovasjon og søkt løsninger som kan ta våre produkter og selskapet til nye høyder. I dag er utviklingstakten høyere enn noen gang, og innovasjon blir stadig mer krevende. For oss er det derfor helt nødvendig å knytte til oss kompetanse på øverste hylle. Med Flæte på laget er vi nå klare for å ta nye steg, både innen utvikling av prosesser, produkter og miljøarbeid. Innovasjon, kompetanse og vekst skal nemlig bringe Talgø videre, og videre det skal vi, sier konsernsjef Terje Talgø i Talgø.

Flæte vil ha hovedansvaret for forskning og utvikling i konsernet, samt arbeidet med å forbedre selskapets ulike prosesser og produkter. Flæte vil også jobbe med dokumentasjon, heter det i pressemeldingen.

– Jeg kjenner Talgø som en virksomhet med store ambisjoner og spennende planer for videre utvikling basert på foredling av råstoff fra skogen til fornybare og bærekraftige byggematerialer. I tillegg opplever jeg at det er et stort engasjement blant de ansatte. Jeg gleder meg derfor veldig til å bli med på laget, sier Flæte i meldingen.

Flæte starter i jobben 1. september.