Knut Erik Manstad blir ny administrerende direktør for OBOS Nye Hjem. Foto: OBOS
Knut Erik Manstad blir ny administrerende direktør for OBOS Nye Hjem. Foto: OBOS

Han blir ny sjef for OBOS Nye Hjem

Knut Erik Manstad overtar jobben som administrerende direktør for OBOS Nye Hjem.

Manstad har jobbet i OBOS siden 2015. Han er utdannet bygningsingeniør fra Høgskolen i Gjøvik og har en mastergrad i eiendomsutvikling og forvaltning fra NTNU. Han har tidligere jobbet mange år i Hedmark fylkeskommune med ansvar for flere større byggeprosjekter.

Siden 2017 har han vært prosjektdirektør med ansvar for boligbyggingen til OBOS i Østfold, Vestfold og Innlandet. Nå overtar han ansvaret som administrerende direktør i OBOS Nye Hjem, OBOS sitt datterselskap for utvikling av større boligprosjekter i byregioner i Norge, skriver OBOS i en pressemelding.

Konserndirektør Ingunn Andersen Randa i OBOS har hatt denne jobben det siste året.

– Jeg er svært godt fornøyd med å kunne ønske Knut Erik Manstad velkommen som vår nye administrerende direktør for OBOS Nye Hjem. Knut Erik har vist imponerende dyktighet som prosjektdirektør. Hans kunnskap om prosjektene våre og solide lederegenskaper vil bidra til en styrking av utviklingen av gode boliger og nabolag, sier Randa i meldingen.

– Vi har mange store og spennende prosjekter på gang i OBOS. Kombinasjonen boligutvikling og gode ordninger som Deleie og Bostart gir en ekstra dimensjon til jobben, for ikke å snakke om satsingen på eldreboliger som vil komme for fullt de neste årene. Det er en stor glede å skulle bidra med å realisere alle planene sammen med den dyktige gjengen i OBOS Nye Hjem, sier Manstad i samme melding.